Custom Media

Nieuwsgierig?

Bel of mail voor meer informatie

Custom Media

Nieuwsgierig?

Bel of mail voor meer informatie

Inbound marketing

Social Media

Bij inbound marketing maakt u gebruik van een pull-strategie: u trekt leads (potentiële klanten) aan door ze als het ware in uw website (en leefwereld) binnen te trekken. Hoe doet u dat? Met relevante, SEO-geoptimaliseerde content (website, blog, newsletters, social media, call to actions,…). Inbound marketing gaat ervan uit dat mensen op zoek zijn naar iets. Als bedrijf moet u hen capteren in die zoektocht. Dat kan door hen een antwoord te bieden op de vragen die ze zich stellen en die content te promoten op de plaatsen waar de doelgroep zich bevindt. Op die manier kunt u uw (potentiële) klanten begeleiden doorheen de buyer journey:

 

   attract   >   convert   >   close   >   delight

 

Terwijl traditionele advertenties (outbound marketing) vaak storen en schreeuwen om aandacht, biedt inbound marketing meerwaarde. Dit soort marketing is niet storend maar komt net tegemoet aan de behoeften van de doelgroep.

 

In samenwerking met Marketing & More bieden wij verschillende inbound trajecten aan. Elk traject begint met een opstartfase, waarin we de strategie bepalen en de instrumenten klaarzetten. Nadien kiest u het maandelijks pakket dat best bij u past. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.